BiddingManager hlásí nový koncept individuálních konzultací

Tereza Hanzelková

Individuální konzultace s odborníky na bidding poskytujeme už nějaký ten pátek a nemálo z vás už je za tu dobu stihlo využít. Teď ale měníme jejich koncept, aby vám byly ještě větším přínosem.

Individuální konzultace

Doteď jsme konzultace vedli spíše formou individuálního školení. Projeli jsme si všechny funkce a vychytávky a až pak zbyl čas na vaše konkrétní případy. Odteď to ale bude celé jen o vás.

Cílem nového konceptu konzultací je, abyste spolu s biddingovým expertem našli a nastavili ideální bidovací strategii pro váš e-shop nebo vyřešili všechno, s čím aktuálně sami neumíte pohnout.

Využijte individuální konzultace

Pokud jste úplný začátečník, seznámíme vás s nástrojem BiddingManager a pomůžeme vám pochopit všechno pěkně od základu. S těmi zkušenějšími probereme, jak správně bidovat nebo jak pravidelně inzerci na zbožových porovnávačích optimalizovat. 

Jak konzultace probíhá

Individuální konzultace je teď opravdu individuální, takže si sami předem určíte, jaká témata s námi chcete řešit.

Pak spolu dohodneme konkrétní den a hodinu konzultace, abychom měli předem prostor poznat váš problém do hloubky a připravit pro vás plán řešení.

V domluveném termínu se spojíme přes telefon nebo Skype, nasdílíme si obrazovky přes TeamViewer nebo jinou webovou aplikaci a pustíme se do toho. 

Co můžeme probrat

Konzultovat s námi můžete cokoliv. Ať už jsou to možnosti nástroje BiddingManager, jeho základní nastavení nebo třeba nastavení produktů v auto-biddingu, pravidelná optimalizace účtu, ale i další konkrétní případy či dotazy.

Co spolu můžeme během konzultace probrat?

Kolik to bude stát

Cena konzultace je stanovena na 990 Kč bez DPH za jeden půlhodinový blok. Cena nezahrnuje pouze samotnou konzultaci, ale také naši pečlivou přípravu předem a veškerou administraci kolem.

Délku konzultace si můžete nastavit podle sebe nebo podle toho, kolik toho s námi potřebujete probrat.

Nová stránka na webu

Individuálním konzultacím jsme věnovali i samostatnou stránku na našem webu. Veškeré potřebné info i způsob, jak nás kontaktovat, najdete tam.

Co říkají o konzultacích ti, kteří je využili?

Stále nevíte jak to či ono v BiddingManageru nastavit? Nebo vám zbožáky nenesou tolik, kolik byste čekali? Pojďme se na to spolu podívat. Napište si o konzultaci na míru.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě