BiddingManager web: O krok blíže k dokonalosti

Martin Sikora

Nepřestáváme pracovat na novinkách a vylepšeních, a proto se i náš web postupně rozrůstá. Na konci loňského roku jsme spustili projekt certifikace BiddingManageru a právě certifikace se týká většina novinek na našem webu.

O certifikaci přehledněji a srozumitelněji

Seznamu Certifikovaných partnerů BiddingManageru jste si už na našem webu asi stihli všimnout. Nově se ale v sekci Workshopy objevily informace o workshopu biddingu. Ten pravidelně organizujeme pro všechny, kteří se chtějí v bidování zdokonalit.

Další workshop se bude konat už 17. května v Praze a hned o týden později 23. května v Ostravě. O tom, jak workshop probíhá a co se na něm dozvíte, se už před časem rozepsala Adéla na našem blogu.

Absolvování workshopu je zároveň podmínkou pro účast na certifikačním testu Certifikovaného partnera BiddingManageru. Co je certifikační test, a jaké benefity vám získání certifikátu přinese? Například Vás zařadíme na zeď slávy mezi Certifikované partnery.

Nové sekce na webu BiddingManager

Kdo je kdo a jak se s námi spojit?

Kdo je Lucie, se kterou jste si volali, a kdo Michal, který povede příští měsíc váš workshop? To se dozvíte v záložce o nás, v sekci Tým. Jsme kolektiv zapálených profíků, kteří věří v sílu BiddingManageru, pojďte se seznámit…

A abyste nás mohli rychle kontaktovat, přidali jsme do pravého spodního rohu každičké podstránky webu praktickou lištu „Rychlý kontakt“. Tak nám klidně brnkněte, až si nebudete s něčím vědět rady.

Věříme, že v nových sekcích na webu najdete odpovědi na většinu vašich otázek ohledně bidování. Ostatní dotazy vám rádi zodpovíme v komentářích pod článkem nebo na info@biddingmanager.cz.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě