BiddingNews #08/2020: O contentových změnách na Heurece, zpovědi technologických gigantů a nejnovějších dílech podcastů Z-Talks od Zásilkovny

Tereza Hanzelková

Tento způsob léta zdá se mi poněkud ……. doplňte si sami. Mezitím co budete přemýšlet nad vhodným slovem, které doplní všem jistě známou hlášku z filmu Rozmarné léto, můžete otevřít naše další vydání BiddingNews a přečíst si o novinkách ze světa zbožových srovnávačů a byznysu.
 

Zbožáky

Heureka: Spuštěné kategorie a plánované content změny v měsíci srpnu
Přehledně o tom, jaké sekce prošly kontrolou a aktivací v měsíci červenci a co všechno se plánuje na měsíc srpen.

Prostudovat content změny
 

Zboží.cz: Nové kontaktní údaje pro zasílání novinek
V Klientské zóně Zboží.cz můžete nově pro každý registrovaný e-shop nastavit kontaktní e-mail, na který vám budou chodit informace a novinky ze Zboží a taky vyhodnocení kampaně za uplynulý měsíc.

Více o novinkách ve Zboží.cz

Byznys

Technologičtí giganti Amazon, Apple, Facebook a Google na zpovědi před americkým Kongresem
Jeff Bezos, Tim Cook, Mark Zuckerberg a Sudnar Pichai se postaví před americké zákonodárce, kde budou vyslýchání kvůli monopolnímu postavení firem na trhu. Kombinovaná tržní hodnota těchto gigantů přesahuje přes 5 bilionů dolarů.

Více o zpovědi šéfu technologických gigantů

Satya Nadella, výkonný ředitel Microsoftu
Zdroj: czechcrunch.cz

Microsoft spouští novou iniciativu, do deseti let chce přestat generovat odpad
Microsoft má v plánu vytvořit tzv. cirkulační centra, kde si budou recyklovat až 90 % svého odpadu. K naplnění těchto ambic má pomoci také zlepšení záznamů o vytváření a práci s odpadem. Do roku 2025 se pak přestanou objevovat jednorázové plasty.

Čtěte o plánech Microsoftu

Google umožní svým zaměstnancům pracovat z domu až do července příštího roku
„Doufám, že vám toto opatření zajistí potřebnou flexibilitu, abyste v příštích dvanácti měsících mohli skloubit práci s péčí o sebe a své milované,“  napsal svým zaměstnancům šéf Googlu Sundar Pichai. Google vůbec patří mezi první firmy, které v počátku koronavirové krize umožnil svým zaměstnancům využívat home office.

Přejít do článku

Sociální sítě
 

TikTok v Americe bojuje o přežití a Instagram ho mezitím kopíruje

Prezident Donald Trump označil TikTok, jež je vlastněn Číňany, jako potenciální bezpečnostní riziko a vyhlásil, že má jeho majitel, čínská firma ByteDance, jeden a půl měsíce na to, aby svou americkou část prodala, jinak ho v USA zakáže. Zájem o TikTok projevil Microsoft. A zatímco TikTok zažívá nejistotu, Instagram nyní vypustil jeho dlouho očekávaný klon, který se jmenuje Reels. 

Zjistit více

Facebook chce vypnout lajkování stránek
Facebook odstranil ikonický palec “To se mi líbí”. Nezmizel z celé sítě, test probíhá v rámci mobilní aplikace u vybraných účtů a Facebook se zatím nevyjádřil, kdy chystá spuštění mezi všechny uživatele.

► Přejít do článku

Podcasty

Z-Talks od zásilkovny
Devátý díl podcastu Z-Talks je věnovaný hostům Ondřeji Hyršovi a Martinu Kůsovi, kteří stojí za značkou módních doplňků Vuch. Dozvíte se jak se buduje značka bez pomoci investora a jaké marketingové kanály využívají.

Desátý jubilejní díl podcastu Z- Talks nahlíží pod pokličku značky Vivantis. Hanka Hutlová (bývalá marketingová ředitelka) prozradí jak budovat brand, když nemáte velký budget. Rozpovídá se také o rebrandingu, expanzi do zahraničí a spolupráci s agenturou Brain One.

Jedenáctý díl podcastu Z-Talks patří všem módním fanatikům. Zakladatel módního e-shopu different.cz a CEO online obchodu zoot.cz Milan Polák se rozpovídá o contentu ve fashion e-commerce. Řeč bude také o Zootu a plánech pro nadcházející období.

Jak probíhá příprava na komentování fotbalového zápasu nebo jaké marketingové kanály fungují nejlépe ve firmě, která vyrábí deskovou hru Fotbalový svět. To vše a ještě více se dozvíte ve dvanáctém díle podcastu Z-Talks s Miroslavem Duškem.

Spustit 9. díl
Spustit 10. díl
Spustit 11. díl
Spustit 12. díl

Víte o dalších novinkách, které hýbou online světem? Nebo se něco velkého děje přímo u vás a myslíte, že bychom o tom měli napsat? Dejte nám o tom vědět na info@biddingtools.cz.
E-Commerce

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě