BiddingTools v novém kabátě

Kamila Pavličíková

Po několika měsících práce na redesignu spatřil světlo světa náš nový, hezčí, do poslední tečky vytuněný web www.biddingtools.cz. Chvíli to trvalo, ale výsledek stojí za to. Náš nový kabát se naší grafičce Šárce hodně povedl, co myslíte?

Co se vlastně změnilo?

Změnilo se skoro všechno. Chtěli jsme, aby byly nové stránky přehlednější a pro oko atraktivnější. Zároveň jsme na web potřebovali dostat spoustu informací o tom, co jsou zbožové porovnávače, a jak vám s nimi v BiddingTools umíme pomoci.

Víme, jak na zbožáky
 

Přidali jsme stránku se základními pojmy ze světa zbožových porovnávačů, upravili jsme týmovou stránku a všechny novinky o zbožácích nasázeli na náš Blog. Ten jsme přenesli na samostatnou doménu www.biddingblog.cz, abyste měli k aktualitám snadnější přístup.

Co na blogu najdete?

BiddingBlog teď agreguje jak novinky ze světa Heureky a Zboží, tak informace o dění kolem našich dvou projektů BiddingTools a BiddingManager. Je nabitý tipy a radami, se kterými snadno zoptimalizujete svou inzerci na zbožových porovnávačích. Novinky teď máte na dosah kliku.

Už jste si náš nový web proklikali? Ještě ne? Tak na něj mrkněte a pořádně ho prozkoumejte. A klidně nám dejte vědět, co se vám líbí, a co byste udělali jinak. Třeba se necháme inspirovat.

BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě