Novinka od Zboží.cz a Skliku: Program ověření pro agentury a freelancery

Tomáš Hruzík

Jste malá společnost nebo freelancer a podmínky certifikace na Zboží.cz jsou pro vás nedosažitelné? Právě pro vás Zboží.cz a Sklik připravili program „ověření agentur“, který byl oficiálně spuštěn 28. června 2018. A k čemu tato novinka vůbec je?

„Program ověření“

Certifikace je pouze pro velké firmy. Co ale menší firmy a freelanceři, kteří stanovené podmínky certifikace nejsou schopni splnit? Právě pro ně je nový „program ověření“.

Menší podniky či freelanceři mohou získat ověření nejen na Sklik, ale také na Zboží.cz. A čím se firmy poté mohou prokazovat? Jednoznačně logem, které mohou používat nejen na svém webu, ale také ve svých prezentačních materiálech. A to je jen jeden z benefitů, který získají.

Benefity pro agenturu či freelancera

První výhodou, jak již bylo zmíněno, je označení „ověřeno“, kterou mohou agentury využívat na svých stránkách a ve svých prezentačních materiálech.

Hlavní výhodu je ale přímý kontakt na odborného konzultanta, který řeší s agenturou či freelancerem návrhy ke spravovaným kampaním a předává jim své know-how.

Účast na odborných konferencích patří mezi samozřejmost. V neposlední řadě i možnost účasti na skupinovém školení v Seznam.cz.

Chci být ověřená agentura

K tomu, abyste se stali ověřenou agenturou, musíte splnit několik podmínek. Pojďme se na ně nyní podívat.

Základním předpokladem je transparentní přístup ke svým klientům. Co to znamená? Klienti ověřených agentur mají přístup do svých Sklik a Zboží.cz účtů. Agentura musí klientovi poskytnout pravdivé a úplné statistiky z Sklik a Zboží.cz. Další důležitou podmínkou ověřené agentury je pravidelné vzdělávání svých PPC specialistů.

Kvalitativní podmínky máme za sebou. A jaké jsou tedy kvantitativní podmínky? Minimální obrat na Sklik 50.000Kč bez DPH a na Zboží.cz 5.000Kč také bez DPH a alespoň 3 aktivní klienti. Samozřejmostí je také pravidelná aktualizace seznamu spravovaných klientů.

Ověření vs. Certifikace

Jaký je rozdíl mezi „ověřením“ a „certifikací“? Koukněte se na srovnání:

 Seznam pro agentury

 Ověření  Certifikace

 Přímý kontakt na konzultanta

 ✓

 ✓

 Předávání know-how pro zvýšení efektivity kampaní

 ✓

 ✓

 Účast na konferencích

 ✓

 ✓

 Možnost účasti na skupinovém školení v Seznam.cz

 ✓

 ✓

 Příležitost ke zviditelnění agentury

 ✓

 Pravidelná osobní setkání

 ✓

 Individuální konzultace spravovaných klientů

 ✓

 Beta testování nových funkcí

 ✓

 Dvoudenní konference Klub Sklik s doprovodným programem

 ✓

 Individuální vzdělávání dle potřeby

 ✓

A jaké jsou podmínky pro získání titulu certifikované agentury? Minimální obrat 1.000.000Kč měsíčně bez DPH, alespoň 10 aktivních klientů, minimálně 2 PPC specialisti a transparentní přístup ke svým klientům.

Nový „program ověření“ umožní menším firmám a freelancerům dosáhnout na výhody, které doposud dosahovaly jen velké společnosti. Navíc to posílí vztah mezi všemi stranami. Co si o této novince myslíte Vy?
Zboží.cz

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě