Podporujeme projekt Eshopista

Krystian Szynder

Za každým e-shopem je nějaký příběh. Příběh, který nás může inspirovat. Příběh, ze kterého se můžeme poučit pro svoje vlastní podnikání. Eshopista je projekt, který formou moderované diskuze zprostředkovává příběhy těch neúspěšnějších internetových podnikatelů. A právě proto jsme se v BiddingTools Group s.r.o. rozhodli Eshopistu podpořit v roli VIP partnera.

Diskutujte se špičkami e-commerce

„Pro mě je Eshopista exkluzivní příležitost střetávat TOP osobnosti z e-commerce na pravidelné bázi a diskutovat o tématech, které obohacují nás všechny“, tvrdí náš ředitel Rostislav Urbánek.

20. června se koná další z řady setkání se špičkami české e-commerce. Přijďte se seznámit a vyzpovídat představitele úspěšných českých e-shopů a nahlédněte do zákulisí významných internetových projektů. Ať už pocházíte ze světa e-commerce, retailu nebo se věnujete online marketingu, určitě máte spoustu otázek, které byste velkým hráčům rádi položili.

Jaký bude první Eshopista 4. ročníku?

Tentokrát budou hosty Eshopisty zástupci společnosti NaCesty.cz, první české internetové agentury zaměřené na prodej zájezdů německých cestovních kanceláří.

Portál NaCesty.cz v současné době aktivně zobrazuje nabídky od 25 pořadatelů, nabízí více než 30 000 hotelů v 7 000 místech. Dohromady nabízí v průměru zhruba 4 miliardy aktivních termínů. Za rok přijmou v průměru 4 500 objednávek, kdy průměrná hodnota jedné objednávky je 46 000 Kč. Roční obrat společnosti dosahuje čtvrt miliardy Kč.

Jak ukočírovat takové množství dat, jak zajistit aby byl zákazník s výběrem dovolené vždy spokojen, nikoli překvapen a spousty další „JAK“ rozkryjí Václav Uher, spolumajitel a jednatel společnosti, NaCesty.cz, Jiří Pikrt, prodej & marketing a Simona Miková, prodejkyně zájezdů.

Potkáme se na E-shopistovi

Motto „Eshopisté eshopistům“ dokonale vystihuje hlavní poslání projektu ― vzájemné obohacování leaderů e-shopů zkušenostmi z online businessu. Eshopista.cz je už čtrtým rokem open platformou pro jejich pravidelná setkávání a odteď se budete moci setkávat i s námi jak partnery akce.

Chystáte se i vy na tuto akci? Moc rádi se s vámi potkáme osobně.

Anebo vám to tentokrát nevyjde? Nevadí. Šancí se s námi potkat bude hned několik. Pro následující ročník je totiž v plánu 6 hlavních eventů a 2 další doprovodné akce – O Pohár Eshopisty a Vánoční bowling.

BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě