Přihlašování na Zboží.cz pod jedním účtem

Adéla Mrázková

Správa všech seznamáckých služeb bude opět o něco jednodušší. Od včerejšího dne si můžete sjednotit přístup na Zboží.cz pod jeden účet. Přes sloučené přihlašování v Klientské zóně se dostanete také například na Sklik nebo Firmy.cz. Nově bude možné udělit omezená práva brigádníkům nebo agenturám, aniž byste museli někomu prozrazovat heslo.

Venku se zelení, na produktovém oddělení Zboží.cz se nelení. Pokud jste byli zvyklí se přihlašovat do administračního rozhraní pod účty z jiných služeb, novinka vás jistě potěší.

Automatická výzva ke sjednocení při přihlášení do administrace na Zboží.cz

Sjednocení přihlašování do Klientské zóny nebo Zboží.cz je přístupné pro všechny registrované uživatele Seznam.cz. Ti, kteří účet na Seznam.cz nemají vůbec, si jej dnes budou potřebovat založit a nechat ověřit. Pozor, ověření fakturačních údajů na finančním oddělení může trvat až dva dny.

Stěžejní novinkou je možnost požádat jiný účet o přístup do účtu (získat přístup) nebo přístup přidělit jinému uživateli (udělit přístup).

Účet, který je žádán o přístup, samozřejmě musí tento požadavek odsouhlasit. Může ho i změnit na jinou úroveň práv. Notifikaci o nabídce nebo žádosti o sdílení přístupu najdete v Menu – Upozornění. Buďte obezřetní v tom, komu práva udělíte.

Mezi účty jde přepínat pomocí selectboxu v záhlaví Klientské zóny. Přes Klientskou zónu se dostanete dále do administračního rozhraní.

Ukázka správy propojených účtů v Klientské zóně

Přehled přístupových práv pro Zboží.cz

Klientská zóna

  • Reportér – Uživatel může do Klientské zóny pouze nahlížet. Systém mu nedovolí cokoliv upravovat.

Zboží.cz

  • Asistent – Může párovat nespárované nabídky. Vhodné pro brigádníky.
  • Optimalizátor – Má přístup do statistik, vyhodnocuje a sleduje výkon, nastavuje ceny za proklik a kontroluje efektivitu inzerce. Optimalizátor nemá pravomoc měnit URL feedu a spravovat výdejní místa. Role se hodí pro externí pracovníky a přístup agentur.
  • Správce – Má stejná práva jako vlastník, kromě možnosti převést účet.
  • Vlastník účtu – Může využít všech možností účtu a také jeho vlastnictví převést na jinou osobu.

Ukázka přístupových rolí v administraci Zboží.cz

Jak změna ovlivní fungování našeho nástroje?

V současné době intenzivně zpracováváme tuto novinku. Hladký průběh bidování to zatím neohrožuje, ale je nezbytné, aby si všichni naši klienti sjednotili přihlašovací údaje na Zboží.cz s dalšími službami Seznamu a následně nám udělili přístup k provozovně Zboží.cz na e-mailovou adresu biddingtools@email.cz s úrovní práv pro Správce.

Zboží.cz

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě