Zásilkovna a DPD pickup nově v podporovaných dopravcích na Heurece

Tomáš Pavelek

Vánoce jsou sice až za pár měsíců, ale e-shopy dostaly dárek od Heureky už nyní. Nově mohou v XML feedu v podporovaných typech dopravy (DELIVERY) zasílat dopravce ZASILKOVNA  a DPD_PICKUP.

Zásilkovna i DPD pickup se nově zobrazují v bublině používaných dopravců na produktové kartě, což je jedna z dalších výhod, které e-shopy mohou využít v rámci strategie odlišení se od konkurence. A to není vše!

Zdroj: Heureka blog

Heureka disponuje kompletními informacemi o pobočkách, takže plánuje rozvoj jejich zobrazování. Dá se tedy očekávat další vývoj na úrovni produktové karty, kategorií, filtrování výdejních míst či nákupu přes službu Heureka Košík.

Máme také informace, že Heureka s nabídkou spolupráce oslovila i další výdejny. Zatím sice žádné nové implementace do DEPOT API neprobíhají, ale do budoucna se máme rozhodně na co těšit!

Jak dostat Zásilkovnu a DPD pickup do bubliny dopravců?

K produktům, které zasíláte přes Zásilkovnu, přidejte do XML feedu element <DELIVERY> se všemi potřebnými subelementy (DELIVERY_ID, DELIVERY_PRICE, popř. DELIVERY_PRICE_COD), a je hotovo.

Např.:

<DELIVERY>
            <DELIVERY_ID>ZASILKOVNA</DELIVERY_ID>
            <DELIVERY_PRICE>49</DELIVERY_PRICE>
            <DELIVERY_PRICE_COD>69</DELIVERY_PRICE_COD>
</DELIVERY>

Implementace novinky je velmi snadná, tak hurá do toho!

BiddingTools Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě