Rubrika: XML Feed

19 příležitostí pro české a slovenské e-shopy s XML feedy - náhled prodejní kanály

19 příležitostí pro české a slovenské e-shopy s XML feedem

Šárka Dzidová

Ať už plánujete rozšíření prodeje na tuzemské platformy, nebo ty zahraniční, XML feedy vás budou provázet na každém kroku. Pojďte s námi prozkoumat evropské prodejní platformy a ponořte se s námi do světa produktových XML feedů! Dozvíte se proč k inzerci na prodejních kanálech využít právě XML feedy a které inzertní platformy byste rozhodně neměli přehlédnout. Zjistíte jak vám s napojením na ně pomůže naše online aplikace Xemel, abyste mohli plně využít jejich potenciálu a rozšířit dosah svého e-shopu v tuzemsku i jinde v Evropě.

More…

Xemel akce: Spojit hodnoty do nového elementu

Nová akce v Xemelu: Spojit hodnoty do nového elementu

Lenka Staňková

Vývojový tým Xemelu opět rozšířil vaše možnosti v oblasti práce s produktovými daty. Představujeme vám naši nejnovější funkci s názvem “Spojit hodnoty do nového elementu”. S funkcí můžete snadno spojit hodnoty vícečetných elementů na základě definovaného oddělovače a vytvořit tak nový, nebo aktualizovat již existující element. Funkce může být užitečná například v situacích, kdy potřebujete spojit hodnoty z více různých skladů do jednoho elementu.

More…

Kaufland Marketplace: 8 tipů pro online prodejce

Kaufland marketplace: 8 tipů pro online prodejce, kteří chtějí Vánoce oslavit stoupajícím obratem

Šárka Dzidová

Mezinárodní online tržiště Kaufland propojuje tisíce prodejců a miliony zákazníků na třech trzích – v Česku, na Slovensku a v Německu. A protože se Vánoce kvapem blíží, přináší Kaufland přehled tipů, které prodejcům pomohou navýšit obrat nejen během hlavní sezóny roku.

Ještě nejste na Kauflandu? Vstoupit na Kaufland jako nový prodejce a zalistovat první produkty je díky naší platformě Xemel velmi jednoduché. Vše podstatné se dozvíte v tomto článku.

More…

Xemel: Aktualizace feedů co 5 minut

Xemel data nebrzdí. Aktualizace feedů co 5 minut.

Natálie Baránková

Všechny XML a CSV feedy se v Xemelu standardně přegenerovávají každých 45 minut. Tato frekvence je pro většinu feedů plně dostačující. Víte ale, že nyní máte možnost nastavit frekvenci aktualizace feedů klidně i v 5 minutových intervalech? A že si dokonce můžete vybrat, kdy se vaše feedy stahují? Pokud z nějakého důvodu vaše feedy potřebují častější nebo naopak méně častou aktualizaci, rádi vám nastavíme frekvenci generování přesně podle vašich potřeb.

More…

Xemel - agregační akce: Minimum, Maximum, Počet, Průmer, Suma a další

Minimum, maximum, počet, průměr, suma, medián – nové agregační akce Xemelu

Michaela Pavelková

Xemel v rámci práce s daty neustále rozšiřuje své možnosti. Nyní jsme do Xemelu přidali šest nových akcí pro práci s číselnými agregovanými daty napříč elementy. Jde o akce Minimum, Maximum, Počet, Průměr, Suma, Medián. Díky nim můžete například zjistit minimální cenu variant na úrovni produktu (itemu), spočítat počet variant na úrovni produktu (itemu) nebo sečíst skladové zásoby z několika feedů. Jde o pokročilé akce, které většina nástrojů na evropském trhu neumí.

More…

Napojení na dodavatele - úvodní foto

Jak na napojení e-shopu na dodavatele za pomoci Xemelu

Šárka Dzidová

Napojení e-shopu na dodavatele může být pro e-shopaře komplikovaným úkolem. Vyžaduje to totiž efektivní správu dodavatelských feedů a produktů. V tomto článku se podíváme na to, jak pomocí Xemelu, nástroje pro správu produktových dat, můžete snadno a pohodlně propojit vaše e-shopové řešení s různými dodavateli. A dostat tak kvalitní dodavatelská data  do e-shopu za rozumnou cenu.

More…

XML feed

Vše co potřebujete vědět o produktových XML feedech

Natálie Baránková

Produktové XML feedy jsou dnes stěžejním prvkem e-commerce, který umožňuje e-shopům prezentovat své zboží na různých online tržištích a reklamních platformách. XML feedy obsahují kompletní informace o produktech, jako jsou názvy, popisy, obrázky, ceny,  skladová dostupnost nebo parametry. V tomto článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o produktových feedech, od základních definic až po klíčové prvky jejich optimalizace a správy.

More…

Xemel-Alza marketplace

Vše co potřebujete vědět o prodeji na Alza marketplace

Natálie Baránková

Pokud přemýšlíte, jak navýšit své prodeje a ještě nejste součástí Alza Marketplace, zbystřete uši. Alza na trhu působí již 25 let a v současné době patří k nejvýznamnějším e-commerce platformám v Česku. Nakupovat do e-shopu chodí více než 5 milionů zákazníků, což dělá z Alzy nejnavštěvovanější online obchod u nás. Přečtěte si podrobnosti o platformě Alza Marketplace a jejím fungování.

More…

Miroslava Birešová z Kaufland Global Marketplace

Proč vyzkoušet Kaufland Global Marketplace a na co si dát pozor? Odpovědi má Miroslava Birešová, sales manažerka pro CZ a SK trh

Šárka Dzidová

Chcete nabízet své zboží na dalším online prodejním kanálu? Máte jedinečnou příležitost. Už 15. února otevře svou platformu slovenským prodejcům i nakupujícím mezinárodní online tržiště Kaufland Global Marketplace. V dubnu bude následovat vstup Kaufland Marketplace do Česka! Vyzpovídali jsme Mirku Birešovou a zeptali se za vás na vše, co by vás o tomto tržišti mělo zajímat. Pusťte se do čtení.

More…

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě