BiddingManager ve FastCentriku

Eva Farniková

Další možnost, jak začít využívat BiddingManager je tady. Nyní se do našeho nástroje můžete zaregistrovat pomocí aplikace s názvem FastCentrik.

Co je FastCentrik?

FastCentrik je kompletní e-shopová platforma pro provoz internetového obchodu, s širokou nabídkou nástrojů, které podporují prodej produktů a zvyšují obrat. Celému systému dominuje přehledná administrace s mnoha funkcemi, díky kterým si můžete řídit většinu svých marketingových strategií. Máte v ní také přehled o objednávkách a přístup ke srovnávačům cen, jako naříklad Heureka, Zboží nebo Glami.

Aplikaci FastCentrik spravuje firma NetDirect, která poskytuje e-shopová řešení na míru.

Propojení BiddingManagera a FastCentriku

Nově v rozhraní FastCentrik najdete i možnost prokliku do našeho nástroje BiddingManager, který vám pomůže se správou dat z inzerce na zbožových srovnávačích. Hlavní funkcí BiddingManageru je však nastavení manuálního a automatického biddingu.

Spojení FastCentriku a BiddingManageru umožňuje tedy rychlejší a pohodlnější nastavení bidování, společně s vyhodnocováním a správou dat ve vašem e-shopu.

Pokud vlastníte e-shop a ještě jste FastCentrik nevyzkoušeli, zaregistrujte se na webových stránkách. Testovat ho můžete až 30 dní zdarma. Uvidíte, že vám v mnohém pomůže.
 
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě