BiddingNews #02/2020: Biddingtools Group se mění na trayto, srovnávače Zboží a Heureka se vrátily ke standardním ceníkům, Glami zkoumalo módní trh

Krystian Szynder

Únor byl bohatý na interní změny. Spojili jsme se s investiční skupinou ette a Biddingtools Group s.r.o. se tím mění na trayto a.s. Srovnávače Heureka i Zboží pracují na dalších vylepšeních a dobrou zprávou pro inzerenty bylo zlevnění prokliků, přesněji návrat ke standardním ceníkům.

BiddingtoolsGroup s.r.o. se mění na trayto a.s.

Spojili jsme se s investiční skupinou ette a od 1. února 2020 pokračujeme v činnosti pod novou obchodní společností trayto a.s.

Biddingtools Group s.r.o. se mění na trayto a.s.

Nástroje Bidding[Tools], Bidding[Manager] a Xemel fungují nadále tak, jak jste zvyklí, ale s podporou investora se vrháme do nových projektů, které nám už dlouho dozrávaly v hlavách.

Čtěte o spojení

Heureka i Zboží se vrací ke standardním ceníkům, ceny prokliků zlevnily

K 1. 2. 2020 se jak Zboží.cz, tak Heureka.cz a Heureka.sk vrací ke svým standardním ceníkům prokliků.

Podrobný ceník Zboží.cz je dostupný v administraci služby. Ceníky Heureky si můžete prostudovat zde.

Přehled české módní e-commerce

Rok 2019 se opět těšil vysokému růstu módy online. S rozdělením českého módního e-commerce trhu zamíchali noví zahraniční hráči. Některé e-shopy díky nim ze žebříčků úplně zmizely. Jak loni vypadal módní online trh v Česku?

Zobrazit celý přehled trhu

Zboží.cz testuje nový model zakládání produktů

Produkty budou nově zakládat pouze na základě sofistikovaného interního systému, který vyhodnocuje chování uživatelů a také podle počtu obchodů, které budou produkt nabízet. Formulář žádosti o založení nového produktu už nebude v administraci dostupný.

Přečtěte si, jak to bude fungovat

Novinka v hodnocení e-shopů na Zboží.cz

Obchody, které mají nasazeno standardní měření konverzí, ale nezasílají v něm e-mail zákazníka, mohou nově získat hodnocení od všech zákazníků, i těch neověřených.

Hodnocení ze Zboží.cz se propisuje na Firmy.cz
                      Zdroj: Blog.seznam.cz

Hodnocení je důležitým faktorem při rozhodování o koupi. Proto Zboží.cz nově propojuje hodnocení ve firemních profilech na Firmy.cz s ověřeným hodnocením ze Zboží.cz. Nově tedy přímo v katalogu Firmy.cz najdete recenze za obě služby pohromadě.

Více o novinkách v hodnocení

Vylepšené Seznam nákupy pro mobilní zařízení

Seznam.cz rozšířil Vyhledávání o produktové informace ze Zboží.cz a navíc k nim přibalil i výhodné nabídky.

Podstatnou změnou prošly hned dvě informace. Jednou je zobrazení výsledku hledání a tou druhou informace, které můžete na první pohled u nabídek vidět. V upoutávkách ve Vyhledávání Seznam.cz uvidíte důležité informace, které jsou rozhodující pro uskutečnění nákupu i bez přesměrování do Zboží.cz.

Číst o vylepšeních

Odložené platby dobývají e-commerce

Nakoupit hned, zaplatit až za dva týdny nebo i později. Obliba odložených plateb při nakupování na internetu roste a aktuálně jsou považovány za nejrychleji rostoucí platební metodu.

Číst o odložených platbách

Jak budou vypadat reklamace po očekávané novelizaci občanského zákoníku?

Zapracování dvou nových evropských směrnic z oblasti spotřebitelských smluv do českého práva, které právě probíhá, zruší v občanském zákoníku 24měsíční zákonnou záruku. Spotřebitelům však poskytne nová práva, a to nejpozději do dvou let.

Co přinese novelizace?

Heureka: Spuštěné kategorie a plánované content změny v lednu a únoru

Ani v lednu a únoru nebyly některé sekce ochuzeny o změny. Co a kde se dělo v prvních dvou měsících roku?

Contentové změny za leden
Contentové změny za únor

Víte o dalších novinkách, které hýbou online světem? Nebo se něco velkého děje přímo u vás a myslíte, že bychom o tom měli napsat? Dejte nám o tom vědět na info@biddingtools.cz.
E-Commerce

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě