Certifikovaný partner roku 2018: Kdo bude kralovat žebříčku?

Krystian Szynder

V listopadu to bude rok, co jsme rozdali certifikáty prvním 9 profesionálům, kteří v Certifikačním testu dokázali, že mají BiddingManager v malíku. Dnes už je těch odborníků 25 a ty nejaktivnější chceme za jejich excelentní práci odměnit. Proto už v lednu 2019 vyhlásíme top partnera BiddingManageru za rok 2018.

O ocenění

První certifikovaní partneři pracují s BiddingManagerem už téměř rok. Za tu dobu stihli svým klientům dokázat, že používat BiddingManager pro správu zbožových porovnávačů se doopravdy vyplatí. My teď chceme dokázat našim certifikovaným partnerům, že si jejich práce vážíme.

Sestavíme si tedy neveřejný žebříček těch, kteří při správě klientských účtů na Zboží.cz a Heurece využívají BiddingManager nejefektivněji a tomu nejlepšímu udělíme titul “Top of the Top”. Tak prosté to je.

Certifikovaného partnera roku 2018 pak se vší slávou vyhlásíme v lednu 2019.

Certifikovaného partnera roku 2018 vyhlásíme v lednu 2019
Jak zabojovat o titul?

Předně musíte být naším certifikovaným partnerem. Pokud jste se ještě neúčastnili našeho workshopu a neabsolvovali certifikační test, máte do listopadu ještě šanci.

Certifikát Certifikovaného partnera

No a pokud do konce roku vyvinete ultramegasupertop aktivitu, třeba to budete právě vy, kdo se v lednu stane Certifikovaným partnerem roku 2018.

Bodovat vás, milí partneři, budeme třeba podle toho, u kolika e-shopů BiddingManager využíváte. Hodnotících měřítek je ale celá řada a každé z nich má trochu jinou váhu. Přesná kritéria teď ale nebudeme prozrazovat. Nechceme vás totiž při práci ovlivňovat.

Proč jít do toho?

No ono to vlastně není o tom do toho jít nebo nejít. V brzké době vás všechny certifikované obvoláme, řekneme si více o podmínkách získání ocenění a do žebříčku vás zařadíme automaticky všechny. Vyhlašovat ale budeme jen jednoho.

Kdo se stane partnerem roku 2018?

Ten nejlepší od nás dostane odměnu a masivní podporu v rámci našich PR aktivit. Vítězi dáme prostor zviditelnit se před zajímavou cílovou skupinou a možnost užívat titulu Certifikovaného partnera roku 2018 v rámci svých vlastních aktivit, čímž podpoří svou odbornost v oblasti zbožových porovnávačů.

Do konce roku proběhne ještě několik workshopů včetně certifikačního testu. Takže pokud ještě Certifikát BiddingManageru nemáte, ale máte ambice zabojovat o titul třeba v příštím roce, pojďte do toho. V tomto roce už jsou kostky vrženy. Kdo tohle kolo vyhraje? Dozvíme se v únoru 2019.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě