Dva měsíce vychytávání much nástroje BiddingManager

Eva Farniková

Dva měsíce od zveřejnění našeho nového bidovacího nástroje BiddingManager pro nás znamenají dva měsíce tvrdé dřiny. Přečtěte si, s čím vším jsme se za tu dobu museli poprat.

Hned ze startu děkujeme všem našim klientům, kteří jsou už od začátku s námi a poctivě reportují všechny chyby. Tahle zpětná vazba je pro nás důležitější, než si možná myslíte. Jen díky vám jsme totiž vychytali něco kolem dvouset much, které nám v BiddingManageru od spuštění poletovaly.

A pro ty, co o našem nástroji ještě neslyšeli – přečtěte si na našich stránkách, jak vám BiddingManager může ve správě zbožáků pomoct.

O nástroji jsme dali světu vědět na brněnském BarCampu. Náš projekťák Michal tam vedl o BiddingManageru workshop. Ten den jsme taky oficálně spustili verzi Beta a dali majitelům malých a středních e-shopů šanci začít náš nový bidovací nástroj směle používat.

Nejvíce chyb se samozřejmě projevilo až při ostrém provozu. Brzy jsme ale většinu zádrhelů odladili tak, aby byl BiddingManager pro vás na zbožácích užitečným partnerem.

A co všechno se hnulo kupředu?

Tak například už jsme vychytali všechny chyby, které bránily v natažení srovnávače Zboží.cz. Teď už si kromě české a slovenské Heureky můžete přidat i Zboží.cz. Do budoucna k nim ještě přibyde další srovnávač, ale to bychom předbíhali.

Výčet věcí, které se nám povedlo opravit, přidat nebo odebrat tak, abychom zlepšili uživatelskou přívětivost, je ale mnohem delší. Takže, tady je další nášup:

  • Aktualizace dat se po odlazení desítek výjimek stala stabilnější. A nejen data, ale i generování XML feedů má pevnější základy.
  • Celkové zpracovávání statistik probíhá mnohokrát rychleji.
  • Hlídací a monitorovací systém běží opravdu spolehlivě.
Na čem aktuálně pracujeme nejvíce

A co dál? Pořád vychytáváme mouchy v rozhraní, které se sem tam ještě objeví. Autobiding rozšíříme o možnost nastavovat strategie a při vyhodnocování si budete moci zobrazit statistiky za celou dobu fungování vašeho účtu – tato služba však bude zpoplatněná. U Zboží.cz bude bidding možný nejen v detailu a fulltextu, ale také v katalogu.

Když si to shrneme, po dvou měsících fungování jsme se dostali na poměrně solidní počet aktivních uživatelů a srovnávačů. Momentálně máme kolem dvouset uživatelů a stopadesáti srovnávačů (Heureka i Zboží.cz dohromady). To nás i nadále  motivuje na všem makat ve dne v noci, abyste už před letošními Vánoci mohli jet na ostré verzi BiddingManageru.

Pořád platí, že každá nahlášená chyba nás posouvá kupředu.Takže směle reportujte všechny nedokonalosti. Na lov much jsme už pomalu experti. 

A pokud jste ještě BiddingManager nevyzkoušeli, můžete se zaregistrovat právě teď. Prvních čtrnáct dní je testovacích a tudíž zdarma, abyste si mohli nejprve vyhodnotit výsledky a poté se rozhodnout, jestli je tenhle nástroj pro vás to pravé.

Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě