Jsme ověřenou agenturou Zboží.cz

Adéla Mrázková

Získali jsme ověření od Zboží.cz! Máme ohromnou radost, že druhý největší český srovnávač posvětil naši spolupráci pečetí. Ale není to jen o nás. Pár výhod z toho plyne i pro vás, naše klienty.

V poslední době roste počet subjektů, které se věnují správě zbožových srovnávačů a automatizaci biddingu. Proto se Zboží.cz rozhodlo pomoci e-shopařům a markeťákům rozpoznat spolehlivé agentury, jak už jsme se rozepisovali v minulém článku.

O program Ověření jsme se zajímali mezi prvními. Díky tomu se už od 25. července 2018 můžeme pyšnit logem „Ověření Zboží.cz“. Ověření se vztahuje na celou naši agenturu, tedy i na naše jednotlivé nástroje.

overenaagentura_zbozicz_biddingtools

Co ověření vlastně přináší?

Zaprvé přímý kontakt na odborného konzultanta ze Zboží.cz, který řeší návrhy ke spravovaným kampaním a předává své know-how. Můžete se díky tomu těšit na ještě rychlejší odbavení vašich dotazů směrem ke Zboží.cz a pohodlnější řešení problémů.

My jako agentura se také budeme moct pravidelně účastnit odborných konferencí a skupinových školení v Seznam.cz, abychom načerpali maximum informací, které nám pomohou zvyšovat efektivitu vašich kampaní.

overenizbozicz_logo

Jako agentura se podílíme na desetimilionových obratech ze Zboží.cz měsíčně, takže získat Ověření pro nás bylo zásadní. Vnímáme ho ale spíše jako předstupeň certifikace. Takže naše další destinace? Certifikace! Na tu si ale musíme počkat až do podzimu. 
 
BiddingTools Zboží.cz

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě