PŘÍPADOVKA: Vedeli ste, že robíme aj slovenskú Heureku? A ide nám to dobre, naozaj. Pozrite sa!

Krystian Szynder

 

Už skoro půl roku jede BiddingTools i na slovenské Heurece a daří se mu výborně. Potvrzují to, jak naši klienti, třeba BezvaSport.sk, tak čísla, která jsme za tu dobu nashromáždili.

BezvaSport.sk je obchod se sportovním zbožím, který nabízí oblečení, obuv a vybavení všech nejpopulárnějších značek. Není to žádný bezvýznamný garážový shop, takže nás zajímalo, jak si s BiddingToolsem na Slovensku vede.

 

 

Srovnávali jsme meziročně, konkrétně srpen 2015 (bez BiddingTools) vs. srpen 2016 (po zavedení BiddingTools), ale i meziměsíčně – červenec vs. srpen 2016 – tedy před a po nastartování nástroje BiddingTools.

Meziročně je nejmarkantnější nárůst obratu o bezmála 80 % při současném snížení PNO až o 58 %. „Jako dobrý,“ říkáme si, „a jak to dopadlo meziměsíčně?“ Meziměsíčně, tedy hned po nastartování BiddingTools, jsme zkrouhli náklady až o 43 % a nakopli obrat o celých 21 % nahoru.

 

 

Takže až se nás příště budete ptát, jestli „robíme aj slovenskú Heureku?“ Tak můžeme s klidem říct, že „Hej, robíme a ide nám to dobre, pozrite sa sami.“

A co vy, inzerujete i na slovenské Heurece? Jste spokojení se svými výsledky?

 

Případové studie

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě