První kroky v Xemelu – 3 návodová videa jak začít

Michaela Pavelková

Právě jste se přihlásili do Xemelu a nevíte, jak přidat e-shop, feed nebo vytvořit pravidla a manuální změny? Nezoufejte, připravili jsme 3 návodová videa, která vám pomohou rozkoukat se v Xemelu.

Kde hledat návodová videa?

Na videa narazíte hned v rozhraní Xemelu před přidáním svého prvního e-shopu spolu s feedy srovnávačů, před přidáním svého prvního pravidla a před vytvořením první manuální změny. Vždy na konkrétní stránce v rozhraní.

Najdete je taky na našem YouTube kanálu v seznamu videí „Videonávody Xemel”, abyste se k nim mohli kdykoliv vracet. A když dáte odběr našeho kanálu, neunikne vám žádné další video.

Přidáváme e-shop spolu s feedy srovnávačů

Prvním krokem ke zlepšení vaší inzerce na vyhledávačích je přidání e-shopu spolu s feedem daného srovnávače. Ve videu ukazujeme, jak na to.

Videonávod jak přidat e-shop

Pracujeme s pravidly

Neděste se žádných složitých vzorců, žádného komplikovaného kódu. V Xemelu jsou všechna pravidla graficky znázorněna a dle potřeby je můžete přetahovat, upravovat a mazat. Celá pravidla navíc tvoříte v jednom kroku, podívejte se jak.

Videonávod jak pracovat s pravidly

Pracujeme s manuálními změnami

Někdy potřebujete v XML feedu něco konkrétního přepsat, změnit, takže se hodí vědět, jak pracovat s manuálními změnami, jak změny provádět přímo v administraci, anebo jak je naimportovat pomocí CSV souboru.

Videonávod jak pracovat s manuálními změnami

Nápovědy, vysvětlivky, manuály

Knihovnu návodových videí budeme postupně rozšiřovat a i vy nám můžete napsat, která témata bychom měli zpracovat.

Nezapomeňte taky, že rozhraní Xemelu je plné vysvětlivek (ikonka “i”), které vám řeknou, co konkrétní prvek znamená nebo dělá. Vždycky taky můžete sáhnout po nápovědě a podrobných manuálech.

A když vám na váš dotaz neodpoví video, návod ani manuál, napište nám na info@xemel.cz nebo rovnou volejte na +420 800 77 99 77 (Po-Pá 8-16h). Rádi vám poradíme.
Xemel XML Feed

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě