Shoptet se spojil s Heurekou. Za novou registraci na srovnávači má pro své klienty 1000 Kč kreditu na rozjezd inzerce

Krystian Szynder

Speciální akci ve spolupráci s Heurekou připravil pro své klienty poskytovatel e-shopového řešení Shoptet. Pro všechny e-shopy na platformě Shoptetu, které se do 31. 10. 2018 nově registrují na Heurece, má srovnávač 1 000 Kč kreditu zdarma na rozjezd inzerce.

Jak získat kredit zdarma?

Na Heurece si vytvořte uživatelský účet a zaregistrujte svůj obchod. Pak už stačí jenom poslat na podpora@heureka.cz kód HS 2018 spolu s názvem e-shopu a první kredit vám Heureka bezplatně dobije.

Podmínkou samozřejmě je, že svůj e-shop provozujete na platformě Shoptetu, a že se na Huereku nově zaregistrujete do 31. října 2018.

Shoptet logo

Proč vlastně inzerovat na Heurece?

Nákupní portál a srovnávač cen Heureka navštíví každý měsíc zhruba tři milióny reálných uživatelů, kteří vybírají ze sedmnácti miliónů produktů a desítek tisíc internetových obchodů.

Heureka je jedním z deseti nejnavštěvovanějších webů v Česku měsíčně, což by samo o sobě mělo být dostatečným důvodem pro to, zkusit tam vystavit svoje zboží.

Do startu vám teď Heureka dá 1000 Kč, takže je ten pravý čas inzerci rozjet. Jasně, je to práce navíc, ale bez práce nejsou koláče. A chuť rostoucího obratu má rád snad každý podnikatel.

Internet je navíc plný návodů jak na Heurece začít, jak svůj účet efektivně spravovat a jak navýšit počet prokliků z Heureky přímo do vašeho e-shopu. Na trhu už existují i automatizované nebo poloautomatizované nástroje, které vám s optimalizací inzerce umí pomoci. Tak proč to nezkusit?

Mít e-shop a neinzerovat na Heurece, znamená přicházet o desítky, stovky možná i tisíce objednávek měsíčně. A to je balík, který je škoda nechat ležet ladem. Takže pokud už nějakou dobu kolem Heureky kroužíte, je výborný čas ji vyzkoušet. Tisícovku na start můžete mít do konce října zdarma. Tak pojďte do toho.
Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě