Vánoce na Heurece: Změna pravidel certifikátu Ověřeno zákazníky, přístupnější bidding a Dny dopravy zdarma letos už podruhé

Krystian Szynder

Zabojovat o větší obraty by teď na Heurece mohlo být o něco snadnější. Heureka totiž přichází se změnou pravidel pro získání certifikátu Ověřeno zákazníky a rozjíždí další Dny dopravy zdarma.

Ověřeno zákazníky snadněji

Certifikát Ověřeno zákazníky je služba, která hodnotí spokojenost klientů s nákupem v daném e-shopu. Rozhodujícím faktorem pro udělení modrého, posléze pak zlatého certifikátu Ověřeno zákazníky (OZ), je poměr kladných recenzí k počtu udělených hodnocení celkem. A právě počet recenzí nutný k udělení certifikátu Heureka v průběhu října snižuje.

Certifikáty Ověřeno zákazníky

Největší český srovnávač zboží tak reaguje na květnové zavedení evropského nařízení GDPR, které e-shopům ztížilo získávání jednotlivých recenzí, což znamená složitější cestu k certifikátu.

„E-shopům, které jsou kvalitní a certifikát si zaslouží, chceme umožnit jej získat. Díky vysokým počtům recenzí bylo například pro sezónní e-shopy obtížné na certifikát dosáhnout,“ komentuje důvody zmírnění podmínek Leoš Nosek, Product Owner programu Ověřeno zákazníky.

Přesný počet recenzí, který je hranicí mezi mít či nemít certifikát, ale zůstává utajen. A nemění se ani ostatní podmínky. Pro získání modrého certifikátu OZ budete stále potřebovat hodnocení alespoň 90 %, pro získání zlatého certifikátu pak 97 %. I hranice pro ztrátu jednotlivých certifikátů zůstávají stejné.

Přístupnější bidding

Pokud se vám doteď nedařilo na certifikát OZ dosáhnout, možná vám zmírnění podmínek konečně otevře dveře k placeným pozicím na produktových kartách. Certifikát Ověřeno zákazníky totiž byl a je podmínkou pro zpřístupnění biddingu.

Můžete se tak pustit do boje o přední pozice a vyšší obraty. A pokud byste s tím potřebovali pomoci, zkuste náš balíček správy biddingu. Do konce roku ho máme za zvýhodněnou cenu.

Dny dopravy zdarma

Zvýšit obraty a hlavně zviditelnit e-shop by vám měla pomoct akce Dny dopravy zdarma, kterou Heureka spustí letos už po druhé. Po letních dnech dopravy zdarma přichází čas na ty tradičnější, podzimní.
 

Podzimní Dny dopravy zdarma už se blíží

Letos se Dny dopravy zdarma uskuteční v termínu 13.-15. 11. 2018 a registrace pro e-shopy odstartuje už 1. listopadu 2018. Jak se zapojit do akce a všechno, co o ní potřebujete vědět, najdete v nejbližších dnech na tomto odkazu.

Než se pustíte do akce Dny dopravy zdarma, zvažte všechna pro a proti. Psali jsme o nich na blogu už minulý rok. A kdybyste si chtěli procvičit bidding zatím jen nanečisto, než vám Heureka Ověřeno zákazníky přidělí, vyzkoušejte náš biddingový simulátor. Je to zadarmo.
Bidding Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě