Vánoce pro všechny: Balíček produktů auto-biddingu 1 + 1 zdarma!

Tereza Hanzelková

Vánoce, Vánoce přicházejí… ale to jste vy e-shopaři, už určitě postřehli. Vánoce se blíží neuvěřitelnou rychlostí, proto i my naskakujeme na vánoční vlnu a začínáme rozdávat dárky už teď.

2 balíčky auto-biddingu za cenu jednoho

Neustále se snažíme poukazovat na sílu a jedinečnost auto-biddingu v inzerci na zbožových srovnávačích. Pro začátek je možná dobré si uvědomit, v čem ona síla celého auto-biddingu vlastně spočívá.

Nejen že dostane vaše produkty mezi doporučené nabídky na zbožácích, ale také se bude snažit, vás s nabídkami na předních pozicích dlouhodobě udržet. Samozřejmě vždy jen do doby, kdy je to pro vás efektivní. Auto-bidding je totiž tak chytrý služebníček, že sám pozná, když už se to nevyplácí.

Jistě vám už došlo, že právě před Vánocemi má auto-bidding tu největší přidanou hodnotu, protože dokáže mnohonásobně zvýšit konverzní šance. A o to nám přece jde! Vytřískat z vánoční sezóny co nejvíce objednávek.

Abychom vám k tomu dopomohli a udělali vám Vánoce hezčí, rozhodli jsme se uspořádat akci AUTO-BIDDING 1 + 1 zdarma. Všem, kteří budou mít v listopadu aktivní balíček auto-biddingu, dáme druhý zdarma až do konce roku 2018, takže ke každému aktuálnímu balíčku přidáme 100 produktu navíc. Budete tak mít za cenu jednoho, balíčky hned dva. Není to paráda?

Produkty vhodné pro auto-bidding

Už víte jak je auto-bidding důležitý, a to hlavně v období Vánoc. Jak si ale vybrat, které produkty do auto-biddingu zapnout, když jich máte ve feedu třeba 10 000? S výběrem vhodných produktů do auto-biddingu je to od října 2018 záležitost doslova na pár kliků.

BiddingManager dokáže na základě chytrého výpočtu navrhnout a doporučit nejlepší možné produkty z vašeho sortimentu, které by stálo za to držet na předních pozicích, co to jen jde.
 

Psali jsme o tom...

Psali jsme o tom v článku: Vylepšený auto-bidding v BiddingManageru vám poradí, které produkty se vyplatí bidovat

Takhle nová “fintička” se jmenuje DOPORUČENÉ PRODUKTY DO AUTO-BIDDINGU a najdete ji v informačním boxu “Položky v autobiddingu” na pravé straně rozraní, hned nad tabulkou se statistikami.

Jak si přikoupit balíček a využít akce?

K navýšení balíčku produktů do auto-biddingu, tím pádem i k dalšímu balíčku ZDARMA, se dostanete třemi cestami:

  • na stránce s informacemi
  • v informačním boxu “položky v auto-biddingu”
  • při hromadném zapnutí produktů do auto-biddingu

První způsob, jak si aktivovat balíček, je v rozhraní BiddingManageru na stránce s informacemi. Tlačítko UPRAVIT VELIKOST BALÍČKU AUTO-BIDDINGU je viditelné v části Služby, hned vedle políčka s počtem produktů do auto-biddingu.

Jak aktivovat balíček autobiddingu

Po rozkliknutí tlačítka vyskočí POP-UP, kde si balíček upravit hned na stávající měsíc nebo třeba až na ten příští.

Tak vypadá klasický informační box s položkami v auto-biddingu. Může ale nastat situace, kdy tabulku s informacemi uvidíte trochu jinak. Tlačítko s doporučenými produkty změní svou barvu na bílou a kolečko s počtem produktů zčervená. Navíc i přibude oranžové tlačítko NAVÝŠIT BALÍČEK.

Tak a co teď s tím? Nepanikařte, nic se neděje. Jen zkrátka nemáte aktivovaný dostatečně velký balíček, abyste mohli všechny doporučené produkty zapnout. Na to máme rychlé řešení a také způsob číslo 2, kterým si aktivujete další produkty do auto-biddingu.

Stačí, když kliknete na tlačítko NAVÝŠIT BALÍČEK. To vás přesměruje na vyskakovací okno, kde si v části tento měsíc aktuální velikost balíčku navýšíte o 100 produktů. No a je to. Teď můžete do auto-biddingu zapnout zase dalších až 100 produktů.

Velikost balíčku si můžete upravit ještě v jedním způsobem. Konkétně při použití hromadného zapínání produktů do auto-biddingu. Pro jistotu si celou situaci nasimulujeme, aby vám bylo jasné, kdy k tomu může dojít.

V BiddingManageru jste si z dlouhého výčtu produktů v kategorii vybrali například 5 produktů, které si chcete do auto-biddingu aktivovat. Abyste nemuseli zapínat každý produkt zvlášť, použijete funkci hromadného zapnutí VYBRANÝM NASTAVIT a poté rychlou volbu VYBRANÉ ZAPNOUT DO AUTO-BIDDINGU.

Ale co se nestane, místo toho, aby se vše zaplo a vyskočila hláška ZAPNUTO, vybafne na vás okno s červeným vykřičníkem: “Nebylo možné zapnout 5 produktů do auto-biddingu z důvodu vyčerpání balíčku!”

Nebojte, nic špatného jste neudělali. Jen opět nemáte dostatečně velký balíček, abyste mohli všech 5 produktů zapnout. I zde máme rychlé řešení a zároveň způsob číslo 3. Stačí když kliknete na zelené tlačítko NAVÝŠIT BALÍČEK A ZAPNOUT PRODUKTY.

Výhodná cena auto-biddingu pro certifikované partnery

Jelikož jsme před Vánocemi chtěli udělat radost i našim certifikovaným partnerům a něčím je obdarovat, rozhodli jsme se snížit cenu balíčku 100 produktů do auto-biddingu na symbolických 49 Kč bez DPH. Samozřejmě i zde platí vánoční akce 1 + 1 zdarma.

Patříte i vy mezi certifikované partnery? Neváhejte a ozvěte se nám, aby vám tato skvělá akce neutekla. Stačí, když napíšete na email info@biddingmanager.cz nebo na hromadnou konverzaci certifikovaných partnerů do flocku.

Doufáme, že vám dáreček udělal radost. Takže neváhejte a pojďte ho využít, abyste před Vánocemi z inzerce na zbožových srovnávačích vytřískali maximum! Pokud byste se chtěli  na něco k auto-biddingu zeptat nebo nám zkrátka jen popřát pěkné Vánoce, tak napište na zákaznickou podporu info@biddingmanager, jsme připraveni se vám věnovat.
Archiv BiddingManageru

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě