XeMeL — nový nástroj od Biddingtools — a váš XML feed bude fit

Adéla Mrázková

Nejlepším přítelem ženy je prý diamant. Nejlepším přítelem e-shopařů a správců inzerce na zbožových srovnávačích bude náš nový nástroj Xemel — jednoduchý a rychlý online editor XML feedů.

Děláme vše okolo zbožákůNový rok, nový projekt a rok 2019 bude ve znamení Xemelu. Xemel vám pomůže s efektivní správou inzerce na porovnávačích zboží. Sami s ním odhalíte i opravíte chyby v XML feedech a přidáte akce rychle, bez asistence IT. Díky grafickému zpracování pravidel zvládne editaci feedu opravdu každý.

Xemel perfektně doplňuje službu BiddingTools a nástroj BiddingManager. Doteď jste s námi měli možnost automaticky bidovat a sledovat přehledné statistiky inzerce, nově si rychle a levně zeditujete i svoje XML feedy.

Časová linka vývoje našich nástrojů

Jak Xemel pomáhá

Jak rostla naše klientela, začali jsme stále častěji narážet na limity jiných editorů na trhu. Padlo rozhodnutí vyvinout si vlastní nástroj na míru naším potřebám a potřebám klientských e-shopů.

Xemel je šikovným pomocníkem, bez kterého si velmi rychle nebudete umět správu XML feedů představit. Intuitivní ovládání a rychlost zpracování požadavků vás mile překvapí. Xemel je navíc all-in-one řešením, takže má v základu vše, za co si jiní nechávají připlácet.

Díky převratné logice zpracování dat si můžeme dovolit neukládat produkty do databáze. V ní držíme pouze pravidla, kterými vstupní feed upravujeme. Úpravy feedu jsou spolehlivé a hlavně rychlé, takže zapomeňte na klábosení v kanceláři nebo výlety pro kafe při čekání na aktualizaci feedu.

Jak Xemel funguje?

Funkce a výhody Xemelu

Různé inzertní systémy (Heureka, Zboží.cz, Google nákupy atd.) mají na produktový XML feed různé požadavky. Xemel je má všechny v malíku.

Po rychlé registraci a přihlášení si do Xemelu přidáte svůj první e-shop spolu s feedy srovnávačů. Budete k tomu potřebovat jen URL e-shopu a URL vstupního feedů. Pak už se pustíte do úprav.

V čem je Xemel jedinečný:

Snadná editace XML feedů. Žádné složité vzorce, žádný kód. Místo toho grafické znázornění pravidel, která dle potřeby přetahujete a upravujete. Celá pravidla navíc tvoříte v jednom kroku.
Rychlejší párování. Úpravy jednotlivých produktů provedete v administraci Xemelu nebo pomocí importu CSV souboru. Manuální změny se vám tak na pár kliků propíšou do výstupního feedu.
Blesková aktualizace feedu.  Pravidla se automaticky aktualizují co 45 minut. V případě potřeby vynutíte přegenerování ručně. Xemel pak přegeneruje feed klidně i do minuty.
All-in-one editor. Xemel má v základu vše, za co si konkurence nechává připlácet.
Audit XML feedu zdarma. Bezplatný audit XML feedu objeví chyby, které brání správnému importování, zobrazování a párování vašich produktů.
☑ Jako freelancer editujete XML feedy hned několika e-shopů v jednom účtu. Jako agentura si rychle nasdílíte uživatelská práva a díky přehledu uživatelů budete mít jasno, kdo má kde přístup.
Detailní nápověda a podpora na zavolání. Co nenajdete ve vysvětlivkách (), prozradí nápověda. A když ani ta nepomůže, napište nebo zavolejte na podporu a do pár minut máte odpověď.

Tomáš Pavelek o Xemelu

Plánované novinky 

Věříme, že se vám náš nový přírůstek do zbožákové rodiny zamlouvá už teď. V následujících měsících plánujeme zavedení dalších novinek, díky kterým budete mít Xemel ještě raději. Jste zvědaví?

Spustit chceme velmi užitečnou knihovnu pravidel, kde budete moct na pár kliků nastavit soubor pravidel. Mezi prvními soubory budou pravidla s akcemi pro přejmenování, mazání a přidávání elementů pro převod feedů.

Regulární výrazy společně s XPath dovolí fajnšmekrům vybírat jednotlivé elementy, pracovat s jejich hodnotami a generovat tak prakticky jakákoliv pravidla.

Bezplatné XML audity už od nás v rámci služby BiddingTools možná dostáváte. My teď pracujeme na jejich propojení s Xemelem. Audity se v Xemelu budou zpracovávat automaticky a vy pak dostanete report chyb a návod na opravu. Co bude v “Xemelích” silách, to robot upraví automaticky.

Mimo XML, či jeho komprimovanou verzi GZip a Zip plánujeme i podporu CSV. A samozřejmě i výstup, pokud to bude specifikace inzertního systému vyžadovat.

A v neposlední řadě budeme učit Xemela podporovat další a další srovnávače. Plánujeme také rozšířit nastavení přidání feedů, abyste si mohli nadefinovat svůj vlastní vstupní a výstupní feed.

A proč robot a diamant?

Robotek XemílekDiamant je nerost. Aby zazářil potřebuje péči. Podobně jako váš feed. A o ten se postará Xemel. Díky zautomatizovaným a roboticky přesným činnostem vzejde z rukou robota Xemela čistý a vybroušený XML feed.

S Xemelem si vyšperkujete XML soubor tak, aby odpovídal požadavkům inzertních systémů, spárujete maximum produktů, opravíte zásadní chyby a nastavíte dočasné promo akce  (např. dárky, doprava zdarma).

Zaujal vás Xemel? Otestujte si ho na 14 dní zdarma. Vylaďte si a vyšperkujte vaše feedy a zlepšete prezentaci na zbožácích. Zaregistrujte se na https://www.xemel.cz/registrace
Xemel XML Feed

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě