Změnili jste si loginy ve srovnávači? Nezapomeňte je aktualizovat také v BiddingManageru!

Ztratilo se vám v BiddingManageru propojení se srovnávačem? Ve většině případů jsou důvodem právě neaktualizované loginy, které při registraci do našeho nástroje zadáváte. V dnešním článku se dozvíte, jak těmto výpadkům předcházet.


Propojení srovnávače s BiddingManagerem

Při registraci do nástroje a přidávání nového srovnávače je důležité vždy v prvním kroku vyplnit typ srovnávače, na kterém inzerujete a loginy, které běžně využíváte pro přihlášení do daného srovnávače. Tento krok je důležitý, aby se nástroj se srovnávačem propojil a vše správně fungovalo.

Přihlašovací údaje vidíte pouze vy ve chvíli, kdy je vyplňujete. Pak už jsou informace pečlivě hashované a v nastavení nástroje u kolonky heslo zůstane pouze prázdný řádek. Takže se k nim nedostaneme ani my, ani nikdo jiný.

 

Zahashované loginy

Změna loginů = propojení ztraceno

Na internetu najdete nespočet článků o tom, jak je důležité dbát na pravidelnou změnu přístupových hesel. Je to jedna z primárních zásad bezpečnosti. A my s tím souhlasíme.

Pokud tuto zásadu dodržujete a heslo ve svých zbožákových účtech pravidelně měníte, může se stát, že na vás v BiddingManageru vyskočí zpráva PROPOJENÍ ZTRACENO. Většinou to znamená, že jste nové přihlašovací údaje zapomněli aktualizovat i v našem nástroji.

 

Ztracené propojení mezi srovnávačem a B[M]

 

Dalším důvodem ztráty propojení může být vyčerpaný kredit na srovnávači, ale kdybyste si nebyli jistí, co přesně se stalo, raději nám napište na info@biddingmanager a my už ztrátu propojení ověříme.

Aktualizace loginů

Loginy prostě musí být aktuální, aby v nástroji vše fungovalo jak má. Takže pokud měníte loginy na srovnávači, aktualizujte je i v BiddingMangeru. Nebojte, není to nic složitého.

V rozhraní nástroje u vybraného srovnávače např. Heureka, kliknete v rolovací nabídce na NASTAVENÍ.

 

Nastavení nových loginů v B[M]

 

Poté sjeďte do části PROPOJENÍ S ÚČTEM a znovu vložte přístupové údaje LOGIN a HESLO (nově aktualizované) a klikněte na ULOŽIT ZMĚNY. Při nejbližší aktualizaci již bude vše opět v pořádku.

 

Uložení nových loginů

Myslete na to, že každá aktualizace loginů do srovnávačů zboží znamená ztrátu propojení s BiddingManagerem. Nové loginy pak uložte i tam a BiddingManager zase bude fungovat, jak má.