Rubrika: Xemel

Popron: případová studie

Jak jsme v Xemelu vyřešili problémy s produktovými popisy pro e-shop Popron 

Šárka Dzidová

S převzetím 95 % produktových popisů od dodavatelů začaly na e-shopu Popron narůstat problémy spojené s nízkou kvalitou a krátkou délkou popisů. Tyto potíže se dále projevovaly i v prezentaci obsahu, který byl výrazně duplicitní s obsahem konkurenčních e-shopů. Jak jsme si se zapeklitým problémem poradili v Xemelu? Zapojili jsme do řešení problému umělou inteligenci, produktová data a naše odborné know-how. Čtěte, jakých výsledků jsme dosáhli.

More…

FastCentrik - náhled

FastCentrik: Vaše cesta ke spolehlivému e-shopu

Šárka Dzidová

Vlastnictví e-shopu představuje v dnešním digitálním věku klíčový faktor úspěchu pro každého obchodníka.  E-shopová platforma FastCentrik přináší řešení, které zjednodušuje tento přechod a vytváří prostor pro úspěšné online podnikání. FastCentrik se zaměřuje na jednoduchost, flexibilitu a přístupnost, díky čemuž se stává ideálním nástrojem pro rozvoj vašeho e-shopu. Společně s námi, odborníky na správu produktových feedů, se vám otevírá cesta k efektivnějšímu a prosperujícímu obchodování na internetu. Tato spolupráce mezi FastCentrikem a Xemelem vám umožní nejen snadno založit a spravovat váš e-shop, ale také zvýšit jeho viditelnost a konkurenceschopnost na trhu.

More…

Shopify app

Xemel – Feed Generátor nyní v Shopify App Store

Šárka Dzidová

Shopify patří mezi největší a nejpopulárnější mezinárodní e-shopové platformy. Dokládá to více než 2,2 milionu aktivních e-shopů ve více než 175 zemích. Jeho oblíbenost mezi obchodníky spočívá v jednoduchosti ovládání a snadno přizpůsobitelném designu. Tato globální platforma a její produkty také výrazně zjednodušují expanzi e-shopů na mezinárodní trhy.

Díky obrovské popularitě platformy disponuje Shopify rozsáhlou základnou expertů a partnerů. To obchodníkům umožňuje přístup k nepřebernému množství aplikací, jež rozšiřují již tak široké možnosti platformy Shopify. Jednou z aplikací, která se nedávno připojila k této rozmanité nabídce, je náš Xemel – Generátor feedů. V další části článku se podíváme na to, jaké možnosti a výhody tato aplikace přináší do světa e-commerce.

More…

GREJT: AI GENEROVANÉ PRODUKTOVÉ POPISY

Jak jsme e-shopu GREJT.sk ušetřili 739 000 Kč pomocí AI generovaných produktových popisů

Šárka Dzidová

Slovenský e-shop GREJT stál na začátku naší spolupráce před problémem, který byl zdánlivě neřešitelný a potýká se s ním nejeden e-shopař. Problém spočíval v nekonečném kolečku práce a ručního vytváření produktových popisů u dynamicky se měnícího sortimentu. Brigádníci měli práce nad hlavu, často přišla vniveč a nikdy nebylo hotovo. Naštěstí se e-shopařům spolu s rozvojem umělé inteligence otevírají úplně nové možnosti automatizace práce. My jsme v Xemelu nelenili a vytvořili jsme na bázi umělé inteligence šikovný nástroj, pro který je tvorba kvalitních a originálních produktových textů doslova hračka. Čtěte příběh GREJTu o jeho cestě za úsporou 739 000 korun a 7 333 hodin manuální práce.

More…

akce v xemelu

Akce v Xemelu: Přepsat, Najít a nahradit, Vypočítat a přepsat, Přejmenovat

Lenka Staňková

Vylepšete své produktové feedy snadno a efektivně. S jednoduchým ovládáním a efektivními funkcemi přináší Xemel pomoc pro zlepšení obsahu vašich feedů. V tomto článku překročíme hranice běžného upravování feedů a podíváme se na rozšířené možnosti, které Xemel nabízí. Zajímá vás, jak využít akci Přepsat, nebo jak funguje akce v Xemelu Najít a nahradit a další? Čtěte dál a dozvíte se odpovědi společně s praktickými příklady, které vám pomohou plně využít potenciál našeho nástroje. Zlepšete své feedy s Xemelem ještě dnes!

More…

19 příležitostí pro české a slovenské e-shopy s XML feedy - náhled prodejní kanály

19 příležitostí pro české a slovenské e-shopy s XML feedem

Šárka Dzidová

Ať už plánujete rozšíření prodeje na tuzemské platformy, nebo ty zahraniční, XML feedy vás budou provázet na každém kroku. Pojďte s námi prozkoumat evropské prodejní platformy a ponořte se s námi do světa produktových XML feedů! Dozvíte se proč k inzerci na prodejních kanálech využít právě XML feedy a které inzertní platformy byste rozhodně neměli přehlédnout. Zjistíte jak vám s napojením na ně pomůže naše online aplikace Xemel, abyste mohli plně využít jejich potenciálu a rozšířit dosah svého e-shopu v tuzemsku i jinde v Evropě.

More…

Xemel akce: Spojit hodnoty do nového elementu

Nová akce v Xemelu: Spojit hodnoty do nového elementu

Lenka Staňková

Vývojový tým Xemelu opět rozšířil vaše možnosti v oblasti práce s produktovými daty. Představujeme vám naši nejnovější funkci s názvem “Spojit hodnoty do nového elementu”. S funkcí můžete snadno spojit hodnoty vícečetných elementů na základě definovaného oddělovače a vytvořit tak nový, nebo aktualizovat již existující element. Funkce může být užitečná například v situacích, kdy potřebujete spojit hodnoty z více různých skladů do jednoho elementu.

More…

Kaufland Marketplace: 8 tipů pro online prodejce

Kaufland marketplace: 8 tipů pro online prodejce, kteří chtějí Vánoce oslavit stoupajícím obratem

Šárka Dzidová

Mezinárodní online tržiště Kaufland propojuje tisíce prodejců a miliony zákazníků na třech trzích – v Česku, na Slovensku a v Německu. A protože se Vánoce kvapem blíží, přináší Kaufland přehled tipů, které prodejcům pomohou navýšit obrat nejen během hlavní sezóny roku.

Ještě nejste na Kauflandu? Vstoupit na Kaufland jako nový prodejce a zalistovat první produkty je díky naší platformě Xemel velmi jednoduché. Vše podstatné se dozvíte v tomto článku.

More…

Xemel: Aktualizace feedů co 5 minut

Xemel data nebrzdí. Aktualizace feedů co 5 minut.

Natálie Baránková

Všechny XML a CSV feedy se v Xemelu standardně přegenerovávají každých 45 minut. Tato frekvence je pro většinu feedů plně dostačující. Víte ale, že nyní máte možnost nastavit frekvenci aktualizace feedů klidně i v 5 minutových intervalech? A že si dokonce můžete vybrat, kdy se vaše feedy stahují? Pokud z nějakého důvodu vaše feedy potřebují častější nebo naopak méně častou aktualizaci, rádi vám nastavíme frekvenci generování přesně podle vašich potřeb.

More…

Desgen - náhledový obrázek

Generátor produktových popisků s využitím AI

Natálie Baránková

Trávíte hodiny a potíte krev nad vymýšlením produktových popisků? Nejspíš už jen tajně doufáte, že přijde nová umělá inteligence, která vám vytrhne trn z paty. Co když jsme přišli s něčím, co vám toto přání splní? Představujeme vám náš generátor produktových popisků. Zajímá vás, jak náš nástroj pracuje a jak jej využít? Neztrácejte čas a mějte náskok před ostatními.

More…

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě